BUSINESS STAIRS

De Business Stairs bij RoundHill wil enthousiaste sportievelingen gelinkt aan het bedrijfsleven samenbrengen. De ontspanning van sport en de gezelligheid van een hapje & een drankje maken de basis compleet om op informele wijze zakelijk contacten te leggen en te onderhouden. De gezamenlijke passie voor skiën geeft het sparren over business vraagstukken met gelijkgestemden een extra dimensie.

RoundHill als indoor ski- en snowboardschool hecht veel waarde aan direct contact met haar klanten en het bedrijfsleven. De persoonlijke benadering van klanten en bedrijven staat dan ook hoog in het vaandel. Samen sta je sterk!

Wat kan Roundhill uw bedrijf bieden:

Bedrijfs-skiën 

  • Neem contact op met ons voor meer informatie over bedrijfs-skiën. Wij verzorgen lespakketten op maat voor een of meerdere personen (‘fit op het werk’). Ook voor bedrijfsuitjes kunt u bij ons terecht.

Extra’s:

Wij bieden ook extra mogelijkheden. Hierbij moet u denken aan:

  • Expert trip / test weekeind. In dit ski weekeind krijgt u de mogelijkheid het nieuwste materiaal van Salomon te testen.
  • Vip weekeind. Een luxe ski weekeind om de techniek aan te scherpen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze Business Stairs voor een vruchtbare maar vooral ook een gezellige samenwerking!