Priveles Skieën

Bij de privé skiles heb je zowel de baan als de instructeur
helemaal voor jezelf. Eventueel boek je deze les met een partner.
Deze lessen bieden wij speciaal aan om individueel te werken
naar jouw doel.

Dit is één van de snelste manieren om het skiën onder de knie te krijgen of je techniek te verbeteren.
Deze lessen kun je boeken met de instructeur van je voorkeur.

Prive Les


Vanaf

€62,50

Inbegrepen

  • Huur van het Materiaal
  • Ervaren Instructeurs
  • Les van 30 minuten

 

Professionele Begeleiding Moderne baanLessen ingedeeld op jouw niveauMaximaal 6 pers. per leraar

Over Roundhill

Roundhill beschikt over twee grote indoorrolbanen van 5m bij 9m lang. De banen van Roundhill zijn de nieuwste en grootste rolbanen die er bestaan op de markt. We hechten veel waarde aan kwaliteit en willen dan ook de perfecte sneeuwhellingen van de Alpen nabootsen. Roundhill besteed veel zorg aan de juiste skimatten, snowboardmateriaal en baanvoorzieningen.

Het voordeel van onze banen is dat gemaakte fouten van de cursisten direct merkbaar zijn en juziste technieken aangeleerd kunnen worden. De snowboard indoorrolbanen kunnen ingesteld worden qua snelheid en steilheid (van groene tot zwarte piste) waardoor het geschikt is voor zowel de beginners als gevorderden.

Professionele
Instructeurs

Wij hebben ons leerplan ontwikkeld naar de richtlijnen van de Nederlandse Ski Verening. De ontwikkeling binnen de Nederlandse Ski Vereniging staat nooit stil. Daarom veranderen wij ook regelmatig ons programma om altijd via de laatste ontwikkelingen les te geven.

Hierdoor vind je ook bij vervolglessen vaak de beste aansluiting.
Tijdens de snowboard introductieles gaan we ook kijken welk materiaal bij jouw leerdoelen en niveau past. Goed materiaal betekent ook een snellere leercurve en vaak ook een fijnere vakantie later.