Ook dit jaar organiseert SnowTime Travel de Dutchweek en jullie kunnen mee!. Voor velen is dit de ideale combinatie: de kwaliteit en het gemak van de reisorganisatie gecombineerd met de vertrouwde leraren van Roundhill en de kwaliteit van de lessen uit Nederland. Hierdoor kunnen de op de baan getrainde technieken in de praktijk worden gebracht!

Ga met ons mee op Wintersport!

Winterstarter – Val Thorens

In het sneeuwzekere Val Thorens
van 22 nov t/m 26 november


Vanaf

€218,- p.p.

 

  • Incl luxe accommodatie en skipas
  • Lessen voor elk niveau te boeken, uitgevoerd door Roundhill.
  • Beleef het winterseizoen vanaf het eerste moment, in een v/d grootste
    wintersportgebieden van Europa.
  • Bovenstaande prijs gebaseerd op een 4 pers. app. 3 nachten / 4 dagen skien

Dutchweek – Val Thorens

De Nederlandse afsluiter van het seizoen
van 25 april t/m 2 mei 2020


Vanaf

€347,- p.p.

  • Incl. luxe accommodatie en 7- daagse ski pas.
  • Toegang tot de SnowTime feesttent
  • Mogelijkheid tot lessen voor ieder niveau, uitgevoerd door Roundhill (175,- euro pp voor 5 ochtenden).

Over Roundhill

Roundhill beschikt over twee grote indoorrolbanen van 5m bij 9m lang. De banen van Roundhill zijn de nieuwste en grootste rolbanen die er bestaan op de markt. We hechten veel waarde aan kwaliteit en willen dan ook de perfecte sneeuwhellingen van de Alpen nabootsen. Roundhill besteed veel zorg aan de juiste skimatten, snowboardmateriaal en baanvoorzieningen.

Het voordeel van onze banen is dat gemaakte fouten van de cursisten direct merkbaar zijn en juziste technieken aangeleerd kunnen worden. De snowboard indoorrolbanen kunnen ingesteld worden qua snelheid en steilheid (van groene tot zwarte piste) waardoor het geschikt is voor zowel de beginners als gevorderden.

Professionele
Instructeurs

Wij hebben ons leerplan ontwikkeld naar de richtlijnen van de Nederlandse Ski Verening. De ontwikkeling binnen de Nederlandse Ski Vereniging staat nooit stil. Daarom veranderen wij ook regelmatig ons programma om altijd via de laatste ontwikkelingen les te geven.

Hierdoor vind je ook bij vervolglessen vaak de beste aansluiting.
Tijdens de snowboard introductieles gaan we ook kijken welk materiaal bij jouw leerdoelen en niveau past. Goed materiaal betekent ook een snellere leercurve en vaak ook een fijnere vakantie later.